Pokemon Go Kurulumu (Android ve IOS)

Merhaba,

Bugün sizlere son günlerin fenomen oyunu Pokemon Go yu telefonlarınıza nasıl kuracağınızdan bahsedeceğiz.

Bildiğiniz üzere Pokemon Go, bir zamanların fenomen çizgi filmi Pokemon üzerinden uyarlanarak piyasaya sürülen bir mobil oyundur. Tüm dünyada adeta fenomen haline gelen Pokemon Go oyunu App Store ve Play Store üzerinden sadece Amerika, Avustralya ve Kanada’da indirmeye sunuldu. Mevcut ufak bug ların düzeltilmesinin ardından oyun Türkiye dahil tüm dünyada aynı anda App Store ve Play Store üzerinden indirilebilecek.

POKEMON GO OYUNU NASIL OYNANIR?

Oyunun başında kullanıcılar seçtikleri karakter ile Pokemon avına çıkıyorlar. İlerleyen zamanlarda ise bulundukları mekanlarda pokemon toplamaya başlıyorlar. Fakat Pokemon Go sabit bir şekilde değil, Google Maps yardımı ile telefon veya tabletinizin kamerası ile hareket halinde harita üzerinden oynanıyor. Harita açıkken etrafınızda gördüğünüz pokemon karakterlerinin üzerine doğru poke topunu atarak onları alabiliyorsunuz. Oyun gerçekten de arttırılmış gerçeklik ile birlikte adeta tüm dünyayı sardı diyebiliriz.

POKEMON GO ANDROİD NASIL İNDİRİLİR?

Peki Pokemon Go resmi olarak çıkmadan önce ülkemizde oynanabilir mi ? Sorunun cevabı evet. Pokemon Go oyununu Android telefon ve tabletlerinize kurmak oldukça basit. Bunun için yapmamız gereken şey sadece oyunun apkpure veya apkmirror dosyasını indirmek. İndirilen dosyayı kurarken telefonun bilinmeyen kaynaklara izin ver seçeneğini aktif etmeyi unutmayınız. Bu izni vermek için sırasıyla;

Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver

yolunu takip etmemiz yeterli olacaktır.

Pokemon Go Android apkmirror İndir

Pokemon Go Andrid apkpure İndir

POKEMON GO IOS NASIL İNDİRİLİR?

Pokemon Go oyununu Ios işletim sistemli cihazlarınıza kurmak için yapmanız gereken şey Avustralya, Yeni Zelanda veya ABD uzantılı App store hesabı açmaktır.

Bugün sizlere Pokemon Go oyununu nasıl kurabileceğinizle ilgili bilgi vermeye çalıştık. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere…